izzudin's FotoPage

By: izzudin rosli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 28-Oct-2007 12:38 Email | Share | | Bookmark
Buah Hati kami berdua

Buah hati hamba
happy family at home
my wife, son n mother in law
Akum sume. Ari ni aku nak share pasal family aku. memang la takde yang menarik sangat. macam family yang lain jgak. alhamdulillah aku n sheila (my wife la..., tak leh nak guna isteri sbb baru satu belum three lagi ) dikurniakan 2 cahayamata . sepasang. Yang sulung akid. dah hampir 4 tahun umur dia. Manjanya.., tuhan aje la yang tahu . Ye la.., 4 tahun ma baru dapat adik , syasya namanye . Tu pun tak sangka memandangkan bini aku ni bukanla sihat sgt . as advice by doctor kat tempat kerje dia n HKL.., kalau boleh jangan pregnant dulu. Tapi Allah SWT nak tunjukkan bahawa tiada siapa ang lebih berkuasa dari DIA..., maka keluar la sorang lagi . Alhamdulillah. Rezeki... . Ni la nak share gambar buah hati aku yang berdua ni. Semoga mereka menjadi hamba Allah yang bertaqwa. amin.


Saturday, 27-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
bakal pemain profesional - bolasepak

 
00:00
amacam ada gaya mcm lampard tak?skrg ni waktu berehat...ambik angin dulu...hehehe


Saturday, 13-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan di Hari Raya Aidilfitri

Kat umah mertua
00:00
 
00:00
Citah
00:00
View all 6 photos...
Akum... . Hari ni aku nak share kenangan di pagi raya tahun ni. Walaupun tak semeriah mana.., tapi ia tetap membuat kami semua tersenyum riang bila berada disamping keluarga. Gambar yang aku attched ni gambar di kedua belah keluarga aku. gambar yang tak clear sangat tu.., kat umah mak mentua aku. alhamdulillah..., ramai gak tahun ni. Sheila sikit punye sedih mula2 memandangkan bapa mertua aku baru je meninggal dunia april tahun ni. adik dia pulak dah mulakan kerja dia sebagai pelaut selepas tamat master hampir 1 setengah tahun. Kakak dia yang no 2 plak gi sambung phd kat dublin, ireland. tinggal mak dia, family aku n family kakak dia yang sulung je. Tapi segalanya berubah bila husband kakak dia yg kat ireland tujatuh sakit semula akibat kanser. kena la mereka sekeluarga pulang ke Malaysia. Riuh sikit dengan bebudak yang ramai kat umah aku tu...(aku tinggal ngan mak mertua aku daaa). Aku kena beraya kat umah mak mertua ku dulu sebab que bersalaman tak sepanjang kat umah sebelah mak aku.
Kat Kuang.., umah keluarga mak aku.... . macam tahun2 sebelum ni.., meriah giler. almaklumlah ramai. seperti biasa majlis bersalam-salaman n majlis kira duit raya by the bebudah kat situ cukuo memeriahkan suasana. Ok la.. . setakat ni aje.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net